top of page

Thai: Pad Kra Pao Moo

Sikke et navn. Men wow en simpel og super lækker ret at smide på bordet. Dette er en thailandsk ret med svinekød, basilikum og friteret æg.


Arbejdstid: 25 minutter

Tid i alt: 40 min

Antal: 3-4 personer

Pad Kra Pao Moo

INGREDIENSER


Kødet:

1 løg, skåret i ringe

2 fed hvidløg, hakket

1 chili, hakket

400 g hakket svinekød

1 spsk fiskesauce

3 spsk glutenfri soya

1 spsk brun farin

1 håndfuld basilikum, groft hakket

Smagsneutral olie til stegning

Flagesalt


Derudover:

3 dl ris + 4,5 dl vand + salt

3-4 æg

Lao Gan Ma chili olie

3 forårsløg

 

FREMGANGSMÅDE


1. Start med at koge risene i let saltet vand.


2. Mens risene tilberedes findes en pande frem, hvorpå løg, hvidløg og chili steges i smagsneutral olie.


3. Når løgene er klare og har taget en smule farve, tilsættes svinekød, fiskesauce, soya og brun farin.


4. Steg kødet og tag det af varmen, når alt væsken er fordampet. Vend det til sidst med groft hakket basilikum.


5. Find en anden pande frem og dæk bunden med smagsneutral olie.


6. Når olien er varm, slås æggene ud på panden og friteres.


7. Anret tallerkner med hhv. ris, krydret svinekød, friteret æg med et nip flagesalt, chili olie og forårsløg.


God fornøjelse!

bottom of page