top of page

Om Glutenfrieri

Hej, mit navn er Ida.

Velkommen til Glutenfrieri. Dette er et glutenfrit univers bestående af naturligt glutenfri opskrifter. 

Jeg lider hverken af glutenintolerance (cøliaki) eller er glutensensitiv, tværtimod. Jeg har startet dette projekt, primært fordi jeg elsker at lave mad, men også pga. min kæreste, Emil. 

Emil fik i en tidlig alder konstateret hvedeallergi, og har derfor i mange år levet hvedefrit, men er nu også gået over til at leve 100% glutenfrit. 

 

Dette sætter selvfølgelig sine begrænsninger og eftersom, at vi bor sammen, så er jeg gået fuldt ud med på den vogn - dog med enkelte undtagelser, hehe:))

Jeg er selv et rigtigt madøre, og sætter pris på god smag og kvalitet - særligt dette kan være svært at finde i det lokale supermarked, og derfor er jeg gået all in på at eksperimentere og udvikle glutenfri opskrifter. 

 

Derudover vil jeg som ikke-allergiker identificere mig selv som den perfekte dommer til at sammenligne alternativerne med de glutenholdige favoritter.

Udover min passion for mad, så er jeg en 24-årig pige, der læser til bygningsingeniør på Aarhus Universitet - så altså, matematik og flotte bygninger kan også tilføjes til listen over, hvad jeg bruger en del af min tid på (sikke en kombination!:))

Ida<3

Glutenfri bage entusiaster
bottom of page