top of page

Om Glutenfrieri

Hej, mit navn er Ida.

Velkommen til Glutenfrieri. Dette er et glutenfrit univers bestående af naturligt glutenfri opskrifter. 

Jeg lider hverken af glutenintolerance (cøliaki) eller glutensensitivitet, tværtimod. Jeg har startet dette projekt, primært fordi jeg elsker at lave mad, men også pga. min kæreste, Emil. 

Emil fik i en tidlig alder konstateret gluten- og hvedeallergi, og har derfor i mange år levet 100% glutenfrit. Eftersom vi bor under samme tag, lever jeg selv glutenfrit, da det naturligvis er nemmest - dog med enkelte undtagelser.

Jeg elsker mad, og sætter pris på god smag og kvalitet. Dette kan indenfor det glutenfrie sortiment være svært at finde i det lokale supermarked, og derfor er jeg gået all in på at eksperimentere og udvikle glutenfri opskrifter. 

 

Derudover vil jeg som ikke-allergiker identificere mig selv som den perfekte dommer til at sammenligne alternativerne med de glutenholdige favoritter.

Udover min passion for mad, så er jeg en 25-årig pige, der til daglig arbejder som bygningsingeniør i en mellemstor virksomhed her i Aarhus. Det betyder også, at hjemmesiden er en hobby, som opdateres løbende, når der er tid i kalenderen.

Ida<3

Glutenfri bage entusiaster
bottom of page