top of page

Fetapasta

Opdateret: 8. okt. 2023

Glutenfri pasta med tomater, hvidløg, champignon og feta. En nem og lækker pastaret, der ikke kræver de store færdigheder i køkkenet.


Arbejdstid: 20 minutter

Tid i alt: 1 time

Antal: 2-3 personer

Oplev den udsøgte smag af vores glutenfri fetapasta opskrift. Vores trin-for-trin vejledning giver dig mulighed for at skabe den perfekte glutenfrie version af denne populære ret derhjemme. Nyd en smagfuld og bekymringsfri middag med vores lækre opskrift på glutenfri fetapasta.
Glutenfri fetapasta

INGREDIENSER


400 g champignon

300 g tomater

1-2 knolde hvidløg

300 g feta

Kviste frisk timian

Olivenolie

Salt og friskkværnet peber

Glutenfri pasta

Pastavand fra den kogte pasta

 

FREMGANGSMÅDE


1. Skær champignon og tomater ud i en passende størrelse, og fordel dem i et ildfast fad.


2. Skær toppen af hvidløgene, se billede, og placér dem i fadet.


3. Fetaen placeres i midten, og det hele krydres med kviste af frisk timian, olivenolie, salt og friskkværnet peber.


4. Tilbered det hele i ovnen ved 200°C varmluft i 40 minutter.


5. Når der er 20 minutter tilbage, så koges pastaen. Hæld derefter pastavandet over i en beholder.


6. Tag det ildfaste fad ud af ovnen, og brug evt. en gaffel til at presse de bagte fed hvidløg ud af deres skal.


7. Hæld derefter en lille del af pastavandet over i fadet og bland det hele sammen. Ligeledes med pastaen, så man til sidst står med en lækker og cremet pastaret.


God fornøjelse!

bottom of page