top of page

Kyllingefrikadeller

Opdateret: 8. okt. 2023

Jeg har ofte stået med en pakke hakket kyllingekød og tænkt: "hvad søren skal jeg bruge den til", og her er et genialt forslag, nemlig kyllingefrikadeller. Denne opskrift byder på saftige og smagfulde glutenfrie kyllingfrikadeller der giver associationer til Grækenland.


Arbejdstid: 45 minutter

Tid i alt: 1 time

Antal: Ca. 16 stk

Glæd dig over den saftige smag af vores glutenfrie kyllingfrikadeller. Vores nemme opskrift viser dig, hvordan du laver velsmagende kyllingfrikadeller uden gluten, trin for trin. Udforsk en sund og velsmagende måde at nyde kylling på med vores lækre opskrift på glutenfrie kyllingfrikadeller.
Glutenfri græske kyllingefrikadeller

INGREDIENSER


400-500 g hakket kyllingekød

1 rødløg, hakket

2 fed hvidløg

90 g soltørrede tomater, hakket

1 håndfuld persille, hakket

1 æg

1 dl mælk

2 dl glutenfri havregryn

120 g salatost, skåret i små tern

1 tsk chiliflager

1 tsk fint salt

Evt. lidt sorte oliven

Friskkværnet peber

Olivenolie til stegning


Serveres med:

Stegte kartofler

Tzatziki

Spidskålssalat

 

FREMGANGSMÅDE


1. Alle ingredienserne kommes i en skål og røres sammen med en ske eller hænderne.


2. Find en pande frem og varm olien godt op. En god idé er altid at smage på farsen, og da du nok nødigt vil smage på en rå kyllingefars, så steges først en prøvedelle for at smage, om mængden af salt og peber er tilstrækkelig.


3. Sidder smagen lige i skabet, så fortsætter du bare med at forme frikadeller - dette sker nemmest med en spiseske og lidt fugtige hænder - hvorefter de steges på den varme pande.


God fornøjelse!

Glæd dig over den saftige smag af vores glutenfrie kyllingfrikadeller. Vores nemme opskrift viser dig, hvordan du laver velsmagende kyllingfrikadeller uden gluten, trin for trin. Udforsk en sund og velsmagende måde at nyde kylling på med vores lækre opskrift på glutenfrie kyllingfrikadeller.
Glutenfri kyllingfrikdeller

bottom of page