top of page

Tortillas/Wraps

Opdateret: 26. apr. 2023

Glutenfri tortillas eller wraps til frokost eller en nem aftensmad måske? Fyldet kan være hvad som helst - kun fantasien sætter grænser:)


Arbejdstid: 20 minutter

Tid i alt: 40 minutter

Antal: 4-6 stk.

INGREDIENSER


Tortillas:

100 g rismel + lidt ekstra til bordet

100 g majsmel

25 g majsstivelse

1 tsk salt

15 g HUSK

3 dl vand

3 spsk olivenolie


Forslag til fyldet:

Pulled chicken

Spinat

Tzatziki

Rødløg

Rød peberfrugt

Soltørrede tomater

Avokado

 

FREMGANGSMÅDE


1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt vand og olie – pisk indtil dejen er ensartet. Lad dejen trække i 20 minutter – du vil her opleve en dej, der minder mere om en grød, men med lidt tålmodighed vil dejen sætte sig og blive fast.


2. I mellemtiden kan fyldet til dine tortillas forberedes.


3. Når dejen er blevet fast og sammenhængende, vendes den ud på et meldrysset bord, hvor den deles op i 4-6 stykker alt efter, hvilken størrelse der ønskes.


4. Form små bolde og rul dem ud til en tykkelse på cirka 2 mm


5. Steg nu dine tortillas på en gloende varm pande, og placér dem derefter på en tallerken med et klæde over for at bevare fugten. Forsæt indtil der ikke er mere dej tilbage, og så er de ellers klar til servering.


God fornøjelse!



bottom of page