top of page

Rösti

En let aftensmad eller en frokost, der er kræset om. Det er, hvad du får her. En sprød glutenfri rösti med halloumi, stegt aubergine, urtedressing og feldsalat.


Arbejdstid: 40 minutter

Tid i alt: 40 minutter

Antal: 2-3 personer

Glutenfri rösti

INGREDIENSER


300 g kartoffel

1 løg

2 æg

Salt og friskkværnet peber

3 spsk rismel

Olie til stegning

 

FREMGANGSMÅDE


1. Skrald kartoflerne og riv dem groft på et rivejern. Kom det i en skål, og skyld den revne kartoffel under rindende koldt vand, så en del af stivelsen vaskes ud.


2. Sørg for, at alt vandet er drænet væk, og bland nu kartoflerne med revet løg, æg, salt og peber samt rismel.


3. Varm en smule olie op på en pande og steg små portioner af kartoffelblandingen. Steg indtil de glutenfrie rösti er gyldenbrune på begge sider og hold dem evt. varme i ovnen indtil servering.


God fornøjelse!





bottom of page