top of page

Flødekartofler

Opdateret: 10. sep. 2022

Jeg er vokset op med flødekartoflerne over dem alle, og opskriften vil jeg gerne dele med jer. Den er lidt beskidt, men smager desuden vanvittig godt!


Arbejdstid: 20 minutter

Tid i alt: 1 time

Antal: 4 personer

INGREDIENSER


1 kg kartofler

200 g salatost i tern

100 g soltørrede tomater

4 stk. forårsløg

100 g chilimarinerede hvidløg

½ l fløde

Salt og friskkværnet peber

 

FREMGANGSMÅDE


1. Kartoflerne renses og skæres ud i mundrette stykker - hvis det er nødvendigt, bør de også skrælles. Kom dem over i et ovnfast fad.


2. De resterende ingredienser blandes nu sammen med kartoflerne i det ovnfaste fad.


3. Tænd ovnen på 200 °C og bag kartoflerne midt i ovnen. Lad dem derefter hvile 10 minutter, så saucen kan sætte sig lidt.


God fornøjelse!

bottom of page