top of page

Pandekager

Opdateret: 8. okt. 2023

Til dem der elsker pandekager, glutenfrie pandekager! Personligt synes jeg selv, at både konsistensen og smagen er upåklagelig sammenlignet med den klassiske glutenholdige pandekage.


Arbejdstid: 30 minutter

Tid i alt: 1 time

Antal: cirka 10 stk.

Glutenfrie pandekager - Opdag vores bedste opskrifter og tips til at lave de lækreste glutenfrie pandekager. Vores glutenfrie pandekager er en sundere og velsmagende alternativ til traditionelle pandekager uden at gå på kompromis med smagen. Prøv vores opskrifter i dag for en glutenfri pandekageoplevelse, der glæder dine smagsløg!
Glutenfrie pandekager

INGREDIENSER


75 g majsmel

75 g rismel

2 spsk sukker

½ tsk salt

2 tsk vaniljesukker

4 dl mælk

70 g smør + lidt ekstra til stegning

3 æg

 

FREMGANGSMÅDE


1. Kom alle de tørre ingredienser i en skål og pisk mælken i lidt efter lidt - dejen skal være helt fri for klumper før, at du går videre til næste step.


2. Smelt din smør på en stegepande og kom det i dejen - slå ligeledes æggene ud i dejen, og pisk indtil den er ensartet.


3. Lad dejen hvile ½ times tid på køkkenbordet.


4. Smelt igen lidt smør på panden, og bag en pandekage ad gangen. Jeg fylder et decilitermål 3/4 op, og fordeler dejen ud på panden.


5. Pandekagen bages indtil den er flot gylden på begge sider. Kom den over på en tallerken med alufolie over og gentag processen.


God fornøjelse!

Comments


bottom of page