Til dem der elsker pandekager, glutenfrie pandekager! Personligt synes jeg selv, at både konsistensen og smagen er upåklagelig sammenlignet med den klassiske glutenholdige pandekage.
Arbejdstid: 30 minutter
Tid i alt: 1 time
Antal: cirka 10 stk.

INGREDIENSER
75 g majsmel
75 g rismel
2 spsk sukker
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
4 dl mælk
70 g smør + lidt ekstra til stegning
3 æg
FREMGANGSMÅDE
1. Kom alle de tørre ingredienser i en skål og pisk mælken i lidt efter lidt - dejen skal være helt fri for klumper før, at du går videre til næste step.
2. Smelt din smør på en stegepande og kom det i dejen - slå ligeledes æggene ud i dejen, og pisk indtil den er ensartet.
3. Lad dejen hvile ½ times tid på køkkenbordet.
4. Smelt igen lidt smør på panden, og bag en pandekage ad gangen. Jeg fylder et decilitermål 3/4 op, og fordeler dejen ud på panden.
5. Pandekagen bages indtil den er flot gylden på begge sider. Kom den over på en tallerken med alufolie over og gentag processen.
God fornøjelse!