top of page

Chokolade cookies

Opdateret: 23. jan.

Her får du en opskrift på glutenfri chokolade cookies - chewy, præcist som de skal være. En lækker snack, som man aldrig bliver træt af.


Arbejdstid: 45 minutter

Tid i alt: 2 timer


Glutenfri chokolade cookies

INGREDIENSER


75 g rismel

75 g kokosmel

135 g mandelmel

1 tsk bagepulver

1 tsk natron

3 tsk vaniljesukker

165 g blødt smør

140 g sukker

110 g brun farin

1 æg

250 g chokolade

 

FREMGANGSMÅDE


1. I én skål blandes de tørre ingredienser: rismel, kokosmel, mandelmel, bagepulver, natron og vaniljesukker.


2. I en anden skål røres blødt smør, sukker, brun farin og æg sammen til en ensartet konsistens.


3. Hak chokoladen groft, og vend den med smør- og sukkerblandingen.


4. Tilsæt ligeledes melblandingen og rør det hele godt sammen - dette er din cookiedej, som nu sættes på køl i minimum 30 minutter.


5. Af dejen formes dejkugler af 40 g, som placeres på en bageplade - 5 stk pr. bageplade.


6. Mas forsigtigt kuglerne ud med fingrene, så de har en tykkelse på ca. 1 cm.


7. Bag nu dine glutenfri chokolade cookies ved 175 °C varmluft i 10-15 minutter - tag dem ud, når de har en flot gylden farve, og lad dem køle af.


God fornøjelse!




bottom of page