top of page

Brownie

Opdateret: 22. jan. 2023

Her kommer en af de uartige - nemlig en glutenfri brownie - tung og svampet, præcis som en brownie skal være!


Arbejdstid: 40 minutter

Tid i alt: 1 time og 15 minutter

Antal: 10 personer

INGREDIENSER


125 g smør

250 g mørk chokolade

150 g brun farin

150 g sukker

4 æg

85 g rismel

4 spsk kakao

2 tsk vaniljepulver

1 tsk salt

 

FREMGANGSMÅDE


1. Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det derefter køle ned til stuetemperatur.


2. Tænd ovnen på 175°C almindelig ovn.


3. I en røremaskine eller med en håndmikser piskes æg, sukker og brun farin til en lys og luftig masse.


4. De resterende tørre ingredienser blandes i en separat skål.


5. Når chokoladen er kølet af, vendes den forsigtigt ned i den luftige sukkermasse.


6. Ligeledes med de tørre ingredienser - vend det hele sammen og sørg for, at dejen er ensartet.


7. Kom bagepapir og dej i en form, der måler cirka 28 x 22 cm. Bag kagen i 25-30 minutter.


God fornøjelse!


コメント


bottom of page