top of page

Chokolade cookies

Arbejdstid:

45 min.

Tid i alt:

2 Timer

Antal:

12 stk

Her får du en opskrift på glutenfri chokolade cookies - chewy, præcist som de skal være. En lækker snack, som man aldrig bliver træt af.

Ingredienser

  • 75 g rismel

  • 75 g kokosmel

  • 135 g mandelmel

  • 1 tsk bagepulver

  • 1 tsk natron

  • 3 tsk vaniljesukker

  • 165 g blødt smør

  • 140 g sukker

  • 110 g brun farin

  • 1 æg

  • 250 g chokolade

Fremgangsmåde

1. I én skål blandes de tørre ingredienser: rismel, kokosmel, mandelmel, bagepulver, natron og vaniljesukker.


2. I en anden skål røres blødt smør, sukker, brun farin og æg sammen til en ensartet konsistens.


3. Hak chokoladen groft, og vend den med smør- og sukkerblandingen.


4. Tilsæt ligeledes melblandingen og rør det hele godt sammen - dette er din cookiedej, som nu sættes på køl i minimum 30 minutter.


5. Af dejen formes dejkugler af 40 g, som placeres på en bageplade - 5 stk pr. bageplade.


6. Mas forsigtigt kuglerne ud med fingrene, så de har en tykkelse på ca. 1 cm.


7. Bag nu dine glutenfri chokolade cookies ved 175 °C varmluft i 10-15 minutter - tag dem ud, når de har en flot gylden farve, og lad dem køle af.


God fornøjelse!

bottom of page